Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

En marxa cap a Platja d'Aro!

Avui comencen les colònies emmarcades en la programació del Mes de la Gent Gran


En marxa cap a Platja d'Aro!

Un total de 33 avis i àvies han iniciat avui les colònies a Platja d’Aro. L’autocar ha sortit aquest matí des de la parada del parc de les Morisques amb destinació a aquesta localitat del Baix Empordà, per passar quatre dies gaudint de l’entorn.
La iniciativa, organitzada des de l’Ajuntament, ja és una activitat anual consolidada. De fet, s’adreça a majors de 65 anys, i a majors de 60 pensionistes.

Els propers dies les persones participants podran conèixer Peratallada, Pals i gaudir del descans d’un hotel de quatre estrelles a Platja d’Aro.
Aquesta activitat s’emmarca en la programació del Mes de la Gent Gran, aquest octubre. Les iniciatives van començar el dia 2 amb una actuació musical, i continuaran els propers dies amb actes tan emotius com el reconeixement a les persones nonagenàries i centenàries del municipi el proper dissabte dia 21 a la Patronal.

El programa clourà amb la celebració de la castanyada al pati del Casal Serra de Galliners. Podeu consultar-lo detalladament en aquest enllaç.