Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Cultura

Entitats i ciutadania participen a la Diada a Sant Quirze del Vallès


Entitats i ciutadania participen a la Diada a Sant Quirze del Vallès

Sant Quirze del Vallès va commemorar ahir la Diada nacional de Catalunya amb la participació de la ciutadania i les entitats locals. Els actes van començar al parc de les Morisques, amb els parlaments de l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras,  i Josep Busqueta, premi Mussol de Sant Quirze i enguany encarregat de fer la Hissada de l'Estelada. La Coral Il·lustració Artística va acompanyar el moment amb una interpretació del Cant dels Segadors.
Tot seguit, la Colla de Gegants i Grallers de Sant Quirze del Vallès va realitzar una cercavila amb tots els presents fins a la plaça 14 d'abril, on va començar l'ofrena floral al monument de Rafel Casanova.
Els primers en fer-ho van ser el Consistori de Sant Quirze del Vallès, representat pels portaveus dels cinc grups municipals que van fer l'ofrena a continuació: Junts per Sant Quirze, Agrupació local de Junts per Catalunya, Sant Quirze del Vallès, Agrupació local del Partit Socialista de Sant Quirze, Agrupació local de Sant Quirze En Comú i el Grup municipal Som Sant Quirze. 

ofrena_floral_2023.jpg

També van participar activament, la Societat Coral Il·lustració Artística, Sant Quirze per la Independència -Assemblea Nacional de Catalunya, Sant Quirze Bàsquet Club, Mesa de Solidaritat i Cooperació, Junta del Casal d'Avis Serra de Galliners, Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze, Consell de la República de Sant Quirze del Vallès, Colla de gegants i grallers de Sant Quirze, Club Handbol Sant Quirze, Aula d'Extensió Universitària de Sant Quirze, Associació de Propietaris i Veïns de les Fonts, Associació cultural Cercle de Cultura i Associació Artística i el Cultural Grup TT.

coral_d.jpg
Finalment, la coral Il·lustració Artística va interpretar les peces Senyor Sant Jordi, l'Empordà i, novament, el Cant dels Segadors.
Podeu veure les fotografies aquí:

Fotografies Diada Nacional Onze de Setembre 2023 Sant Quirze del Vallès

fotos