Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Noves entrades disponibles per al concert de Clara Peya

Encara podeu fer la vostra reserva per l'actuació de demà a la Patronal


Noves entrades disponibles per al concert de Clara Peya

Encara hi ha entrades disponibles per al concert “Solo piano” de Clara Peya per demà dimecres 28 de juny. La sala Josep Brossa acollirà l’actuació a partir de les 19 hores. Podeu reservar la vostra entrada aquí.

Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del nostre país. Avantguardista i transgressora, musicalment Peya és inclassificable: bascula entre el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme i que va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.

Concert "Piano Solo"
En aquest projecte Peya fa un recorregut per la seva discografia adaptant temes ja publicats i descobrint-ne també d’inèdits. La veiem sola davant del piano, jugant amb les tecles i combinant passatges instrumentals d’un pianisme magnètic amb sintetitzadors i bases electròniques que generen aquesta atmosfera única de la pianista on cada petit detall és tan intens com imprescindible.
L’acte s’emmarca en la commemoració del 28 de juny, Dia per l’alliberament LGTBI. L’Ajuntament se suma a aquesta jornada amb el concert, així com amb la lectura d’un manifest a les 12 hores a la plaça de la Vila.