Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Entrades disponibles per al concert de Ven’nus!

Ja podeu reservar la vostra localitat per aquesta actuació, emmarcada dins de la programació del 25-N


Entrades disponibles per al concert de Ven’nus!

Les entrades per al concert de Ven’nus el proper 3 de novembre ja es troben disponibles. Podeu fer la vostra reserva en aquest enllaç.
Ven’nus és l’alter ego musical de la jove vallesana Valèria N. Saurí. Graduada en cinema a l’ESCAC, el juliol de 2020 decideix fer un pas endavant i explorar un nou univers, íntim i personal, on a través de la música troba llibertat absoluta per explicar la seva visió del món. Una música que també li va servir per escapar d’aquelles quatre parets que la tenien confinada, en un temps que aprofita per recuperar una gran quantitat de vídeos d’arxiu i muntar-los de nou amb les lletres i la música.

D’aquesta col·lecció de cançons visuals neix el seu primer EP titulat ‘El Naixement’ (Halley Supernova, 2021) amb el que gira per nombrosos escenaris de tot Catalunya.

Així doncs, l’artista presentarà el seu nou disc “Bocaterrosa” a la Patronal, i ho farà divendres a partir de les 19.30 hores.

El concert dona el tret de sortida a la programació d’actes que ha organitzat l’Ajuntament amb motiu del 25-N, Dia Internacional contra la violència masclista. Durant tot el mes una vintena de propostes que inclouen espectacles, tallers, i xerrades posaran sobre la taula aquestes accions, visibilitzant-les i oferint un espai de reflexió.

Properament podreu consultar la programació detallada.