Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Salut

Es constitueix el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

L’Alcaldessa de Sant Quirze va assistir ahir a l’acte institucional d’aquest comitè consultiu


Es constitueix el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, va participar ahir en l’acte de constitució del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí.

El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses és un comitè consultiu amb l’objectiu de participar en la definició del pla estratègic des de les administracions locals i un òrgan d’informació en la implementació dels plans d’acció.

En l’acte institucional, que va comptar amb l’assistència del conseller de Salut, Manel Balcells, i del gerent del CatSalut de la Regió MetroNord, Arturo Míguez, es van exposar les millores realitzades durant la nova etapa de la direcció del Parc Taulí en l’activitat assistencial; les millores i les properes inauguracions de nous espais; la presentació del nou Pla Estratègic i l’enfortiment de la docència, la innovació i el mecenatge.

Tot seguit, alcaldes i alcaldesses, van participat en un espai de reflexió per conèixer millor els canvis que s’estan fent i es faran amb el nou Pla Estratègic.

El Consell d’Alcaldes i Alcaldesses del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí està format pels ajuntaments de Badia del Vallès, Barberà, Castellar, Cerdanyola, Montcada i Reixac, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

El Parc Taulí és un centre de referència de 400.000 ciutadans i ciutadanes de Sabadell i altres 8 municipis més del Vallès Occidental Est. Hi treballen més de 4.000 professionals.