Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Ferran Clavero es proclama campió d’Europa Júnior

El patinador i el grup Show Petit Sant Quirze participaran properament al Mundial de Colòmbia


Ferran Clavero es proclama campió d’Europa Júnior

El patinador Ferran Clavero ha aconseguit la medalla d’or en la competició Ponte di Legno, modalitat júnior, celebrada aquest cap de setmana a la localitat italiana.
La Federació Espanyola de Patinatge Artístic ha informat que Ferran ha estat un dels millors patinadors de la competició i ha demostrat un gran nivell en la seva actuació. Un triomf que des del Club de Patinatge Sant Quirze esperen que tingui continuïtat en el proper Mundial que se celebrarà del 17 al 30 de setembre a Ibagué, Colòmbia. El patinador es troba en aquests moments treballant intensament per preparar la competició.

Ferran Clavero (al centre de la imatge) competirà del 25 al 27 de setembre, en la modalitat de Lliure Júnior masculí. L’entrenador, Llorenç Álvarez, competirà del 19 al 21 de setembre en la modalitat de Solo dance sènior masculí.

A aquest Mundial s’hi sumarà també el grup Show Petit Sant Quirze, que competirà el 29 de setembre. Recordem que el patinatge Grups Xous és una modalitat de patinatge artístic sobre rodes en grup, amb una vessant d’espectacle. El grup de Sant Quirze es va crear l’any 2022 al Club de Patinatge del municipi, està format per 13 patinadores i ja ha aconseguit diversos reconeixements.