Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Fes estiu al Canya Jove!

Activitats de lleure i oci, formacions i entreneniment conformen la programació per al jovent dels propers mesos


Fes estiu al Canya Jove!

El servei de Joventut, com cada estiu, organitza el Fes Estiu al Canya Jove amb la col•laboració directa d’adolescents i joves. Una oportunitat per fer amics/amigues, divertir-se i formar-se.

Forma’t!
El Servei de Joventut Canya Jove, amb la col·laboració del Consell Esportiu de Sabadell, torna a organitzar el CIATE, el curs de monitoratge d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu.
Es tracta d’una formació bàsica per al desenvolupament d’activitats esportives en l’àmbit extraescolar, ja sigui en clubs esportius com en escoles, casals i campus d’estiu amb infants, adolescents i joves de fins a 18 anys.
La durada total de les sessions és de 50h, combinant la formació teòrico - pràctica des de la qual s’aborden continguts relacionats amb la salut, l’activitat esportiva, el joc i les habilitats, recursos metodològics de treball amb infants, etc.
Aquest curs es el primer mòdul per poder treballar de monitor/a esportiva i estar inscrit al ROPEC. Per poder-lo completar s’han d’assolir els mòduls de gestió esportiva i de primers auxilis i fer les 150h de pràctiques.
Dates: del 26 de juny al 12 de juliol
Horari: de 10 a 14h a Can Feliu
Lloc : Centre Cívic Can Feliu - Carrer d'Eduard Toldrà, s/n
Modalitat del curs: presencial

Informació i inscripcions
Del 29 de maig al 21 de juny
Servei de Joventut Canya Jove . Centre Cívic Can Feliu
C/Eduard Toldrà, s/n. 08192 Sant Quirze del Vallès
Tel. 937 216 800 ext. 5600 / Mòbil: 607 54 57 84
També de forma telemàtica en aquest enllaç.

Setmanes temàtiques

Una de les activitats de la programació d’enguany és la Setmana de l’Orgull. Els dies 29 i 30 de juny s’organitzaran activitats orientades a visibilitzar el col·lectiu LGTBIQ+ i la seva llibertat. Així, hi haurà “Street Art” el mateix dia 29 als exteriors de Can Feliu; taller de tintatge de samarretes el dia 30 i una Nit Jove amb bingo show i còctels sense alcohol al vespre.
Al juliol, arriba la Setmana lúdica: tardes de jocs de taula, de rol, gimcanes d’aigua i festivals gamers.
A partir del 10 de juliol arriba la Multicultural, amb gimcana per Europa i tast de productes europeus, jornades mexicanes, Japan Day i un Masterchef cuina del Món.
L’art també tindrà el seu espai, amb tallers a partir del 17 de juliol: manualitats, fotografia. Tampoc no faltaran els tallers d’ungles i trenes.

Sortim!
La programació inclou també sortides en grup, com la de la platja el dia 21 de juliol, o les visites a la piscina o al camp de futbol per jugar a Bubble Futbol el 14 de juliol i jocs d’aigua fins ben entrada la nit... Una proposta que se suma a la “Pool party” del 30 de juny a Les Fonts.

L’estiu a Les Fonts

Les propostes també arriben a Les Fonts, amb les setmanes temàtiques, els tallers d’art i el Masterchef de cuines del món. Unes activitats que es desenvoluparan majoritàriament al centre cívic Torre Julià i que esperen comptar amb una elevada assistència.

Us podeu inscriure en aquest enllaç.

A les activitats del nucli urbà us podeu inscriure aquí.

Aula d'Estudi

Recordeu que podeu preparar els exàmens a la Biblioteca Marcel Ayats. Fins al 22 de juny hi ha Aula d’Estudi. L’horari és el següent:
• Dilluns, dimecres i divendres de 10:00 h a 13:00 h
• Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 20:30 h a 00:30 h
• Dissabtes de 15:30 h a 20:30 h i el 17 de juny també de 10:00 a 13:00h
• Diumenges de 10:00 h a 13:00 h i de 15:30 h a 20:30 h
L’Aula d’Estudi s’adreça a joves estudiants de Sant Quirze que tinguin més de 16 anys.
Els dies o horaris que la biblioteca roman tancada l’entrada es farà per la part del parc de Can Feliu.