Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Fes Estiu al Canya Jove!

Aquesta setmana comencen les activitats d'una àmplia programació


Fes Estiu al Canya Jove!

El Servei de Joventut reprèn el programa d’activitats de lleure “Fes Estiu al Canya Jove” que comença demà, 19 de juny i s’allarga fins al 19 de juliol, tant al nucli urbà com al barri de les Fonts. En el cas de Can Feliu es faran especialment de dilluns a divendres en horari de tarda i en el cas de les Fonts de dimecres a divendres i algun dissabte.

El “Fes estiu al Canya Jove” té com a objectiu oferir alternatives de lleure i oci durant el període de vacances especialment al col·lectiu adolescent a partir dels 12 anys, incloent també a totes aquelles persones que el curs vinent començaran 1r de l’ESO. La proposta d’activitats és molt variada, totes son gratuïtes, la majoria en horari de tarda i cal inscripció prèvia per poder participar-hi.

La primera setmana, el divendres 21, es faran festes relacionades amb la celebració de Sant Joan, i en el cas del nucli urbà s’aprofitarà per presentar el projecte del Consell d’adolescents que començarà a rodar a partir de setembre.

Enguany les propostes van des dels tallers artístics, els tallers de cuina, les jornades temàtiques, els jocs de taula, rol i investigació, videojocs la pràctica de l’esport i diverses activitats aquàtiques. En horari nocturn, es faran nits joves cada setmana, tant al nucli urbà com al barri de Les Fonts, com les nits joves a la piscina, bingo drag show per commemorar el dia de l’orgull i molt més.

També s’afegeixen diverses sortides que tindran places limitades: sortida a la bassa de Sant Oleguer, sortida a la piscina de Vallparadís i tarda de Bitlles i sortida d’escalada.

Les inscripcions al nucli urbà es poden fer en línia, i també a les activitats de Les Fonts.

Consulteu el programa en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.