Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze celebra aquest diumenge la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques

La iniciativa es durà a terme al Parc de les Morisques a partir de les 11:00 hores


Sant Quirze celebra aquest diumenge la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques

Aquest diumenge 26 de maig tindrà lloc al parc de les Morisques la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques, l'acte central de totes les activitats entorn del comerç just i el consum responsable que s'han anat duent a terme al llarg del mes de maig.

La gent que s'acosti al parc entre les 11 i les 14 hores podrà gaudir de la V Fira del Consum Conscient, on podrà conèixer les alternatives de consum que proposen les diferents associacions, cooperatives i productors locals de l’economia social i solidària. També hi haurà parades de degustació de productes de comerç just i cerveses artesanes.

El mateix diumenge torna la 10a Edició del Mercat Vintage de Sant Quirze, on trobareu productes de segona mà de tota mena. També tindrà lloc la gravació en directe del programa de ràdio Som solidaris i la lectura del manifest del Dia Mundial del Comerç Just, a les 11 h.

A més a més, els infants podran participar en diversos tallers de pintura, polseres dels desitjos, màscares africanes i paper marbrejat. I les persones més grans podran conèixer de primera mà propostes de futur com la ciclologística, de la mà de La Sàrria o aprendre sobre horta urbana amb La Rural.

La festa finalitzarà amb el senyor Alaguait, que es mourà pel parc amb una bicicleta que arrossega un remolc ple d'andròmines, i que serviran per explicar petites històries quotidianes i d'altres inventades, tot utilitzant material de rebuig que ell mateix s'ha encarregat de donar-hi una nova vida.

Consulta la programació completa