Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports Festa Major

Gairebé 400 persones han participat avui a la Cursa Popular Solidària

Aquest matí s'han recollit 233 litres de llet i 18 d'oli, que es destinaran a les famílies més vulnerables


Gairebé 400 persones han participat avui a la Cursa Popular Solidària

Un total de 390 persones han participat aquest matí de diumenge a la Cursa Popular Solidària de Festa Major.
L’avinguda de Pau Casals ha acollit a primera hora la sortida de les categories més grans, D, E i F, en un matí marcat pels núvols però que ha donat treva perquè l’activitat es pogués desenvolupar sense pluja en un recorregut de 5000 metres. Joves i infants també han pogut participar en les seves respectives categories, C, B i A, fent curses de 1700 metres els primers i 800 metres els dos darrers.

La primera dona a creuar la meta ha estat Núria Avileo, en categoria F, i veïna de Cerdanyola del Vallès. En la categoria masculina ho ha fet el santquirzenc Chus Pérez, que repeteix triomf doncs l'any passat també es va proclamar campió absolut en categoria E.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, el regidor d’Esports, David Garriga i la resta de regidors i regidores representants dels grups municipals han estat els encarregats de donar les copes a les categories D, E i F, d’adults. En el cas dels infants participants, des dels nascuts el 2006 fins al 2017, tots han rebut una medalla, independentment de la seva classificació.

La cursa s’ha desenvolupat sense incidències destacables i com bé diu el seu nom, era indispensable aportar aliments solidaris en el moment de la inscripció. Avui a la cursa s’han recollit 233 litres de llet i 18 litres d’oli, que se sumaran als recollits ahir al parc. Aquests aliments es lliuraran a les famílies més necessitades del nucli urbà i Les Fonts.

Recordem també que part del bon funcionament de la cursa ha estat possible gràcies a les persones voluntàries, distribuïdes al llarg del recorregut que, un any més, ajuden l’Ajuntament en l’organització. Una ambulància i efectius de la Policia Local han estat pendents del desenvolupament en tot moment.

Podeu consultar en els documents pdf relacionats en aquesta notícia l’ordre d’entrada dels participants i les classificacions.

Podeu veure les fotografies de la cursa al Flickr, i el vídeo aquí:

 

fotos