Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Gaudeix de les festes al poble!

Quinto, música i tradició comparteixen programació nadalenca aquests propers dies


Gaudeix de les festes al poble!

Els propers dies l’agenda santquirzenca s’omple d’activitats de Nadal. Propostes per a tots els públics que tenen com a objectiu gaudir de les festes, amb família o amics i amigues, i participar de la vida al poble.
El quinto del Tió s’estrena al centre cívic de Torre Julià amb una proposta orientada al jovent a partir de 12 anys. Les educadores cantaran els números de les formes més originals possibles, de 17 a 19 hores.
De fet, el quinto esdevé un dels grans clàssics d’aquestes festes. El dia de Nadal, a banda de compartir taula amb la família, l’Handbol Sant Quirze ofereix la possibilitat de gaudir d’una estona en comunitat. La sala Muriel Casals acollirà des de les sis de la tarda fins la mitjanit sessions de Quinto.
L’endemà, per Sant Esteve, també hi haurà novament Quinto per part de l’Handbol, al mateix espai que dissabte. I, s’hi sumarà el que organitza El Galliner a partir de les 18.30 hores al celler de Can Barra.
Finalment, dimecres 27 l’Associació Casal d’Avis portarà aquest joc de taula a la Sala Muriel Casals de 18 a 20 hores, i també dijous 28.

Parc de Nadal
Recordeu que els propers dies 22 i 23 de desembre podeu visitar el Parc de Nadal a la plaça d’Anselm Clavé. Trobareu tots els detalls en la notícia relacionada.

Música i concerts
El cap de setmana s’estrenarà divendres amb la Nit Jove a la Patronal. Es tracta d’una mostra per donar a conèixer nous talents musicals i artístics emergents de Sant Quirze. L’activitat s’organitza amb la participació del jovent, i a més l’entrada serà donatiu d’un euro per a La Marató. L’activitat comença a les 20 hores.

La música continua dissabte 23 amb les cançons de Nadal amb Athene Noctua. La Societat Coral Il·lustració Artística puja a l’escenari de la plaça d’Anselm Clavé per oferir un concert a les 12.45 hores. L’entitat, repeteix actuació però en aquesta ocasió de la mà de la Coral de Talamanca a la tarda, a les 20.15 hores a l’Església de Sant Quirze i Santa Julita.

Altres propostes
Aquests dies es pot visitar l’ExpoNadal 35X35=35, organitzada pel Grup TT. Es tracta d’una mostra col·lectiva i un petit supermercat d’art que trobareu al local de l’entitat, al Casal de Cultura (carrer Nou, 10), fins al 5 de gener.
Així mateix, el jovent pot aprofitar i fer una sortida a Sabadell, per passejar i gaudir de les tradicionals fires i llums de Nadal. Les places són limitades, i cal contactar amb el Servei Canya Jove: canyajove@santquirzevalles.cat. La iniciativa serà el 23 de desembre, de 16 a 20 hores. El punt de trobada és l’estació de FGC del municipi.
Finalment, El Galliner proposa dues activitats: la Missa de la Gallina, dissabte de 10.30 a 13.30h al celler de Can Barra; i la Festa de la mateixa Missa. Es tracta d’una quinto nadalenc, la cagada del Tió, karaoke i moltes altres sorpreses. Serà a partir de les 18.30 hores, també al celler de Can Barra.

Trobareu aquestes i altres propostes, a l’agenda municipal.