Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Gaudeix del Carnestoltes aquest dissabte!

Rues, música i botifarres es preparen per gaudir d'una festa molt divertida


Gaudeix del Carnestoltes aquest dissabte!

Sant Quirze del Vallès gaudirà demà dissabte 10 de febrer d’una de les festes més divertides i esbojarrades de l’any, el Carnestoltes. Una àmplia programació que inclou rua, música i botifarres omplirà la tarda de dissabte.
La festa començarà a les 18h, amb la tradicional rua que seguirà aquest recorregut: av. Països Catalans, plaça 14 d’abril, rbla. de Lluís Companys, av. Camí del Mas, c. Vallcorba, c. Sabadell i av. de Pau Casals. La concentració inicial es farà a l’av. Països Catalans.
Una vegada finalitza la rua “La Tropical” posarà la nota musical amb un concert a la plaça d’Anselm Clavé. Moment per compartir balls i també recarregar energies, doncs hi haurà botifarrada també al centre, de la mà de les entitats locals.
La Reina Carnestoltes farà la seva arenga sobre les 20.30h, quan l’Ajuntament lliurarà els premis als i les participants en la rua, en les seves diferents modalitats.
Finalment, música de nou amb “La Tropical” per cloure una gran festa.

La festa a Les Fonts
Les inscripcions al concurs de disfresses de Les Fonts començarà a les 16.30h a la plaça Manuel Mañas. Els i les participants podran apuntar a les categories individual infantil, individual adults i comparses.
Seguidament, a les 17h, tindrà lloc al concentració a la mateix aplaça, des d’on s’iniciarà la desfilada. El recorregut serà el següent: plaça de Manuel Mañas, c. Roma, C. Sant Agustí, passatge Lola Anglada, c. Mossèn Josep Pons, c. de la Nostra Senyora del Roser, c. Església, passeig de la Riera i pista poliesportiva de Les Fonts.
Sa Majestat la Reina Carnestoltes donarà al benvinguda a tothom a la pista poliesportiva a les 19.30h. Allà es lliuraran els premis i es podrà gaudir de botifarrada i ball.

Rues escolars
Les escoles El Turonet i Pilarín Bayés fan avui la rua de Carnestoltes pels carrers del poble. L’alumnat d’El Turonet ho farà pel centre, a partir de les 15.45h. Els del Pilarín Bayés ho faran a Les Fonts, sortint del c. de Sant Ramon, a partir de les 15h.
La resta de centres fan les activitats de Carnestoltes dins dels seus respectius recintes escolars.

Activitats juvenils
Aquesta tarda de divendres arriba la “Tarda petarda”, a Can Feliu. Per celebrar el Carnestoltes hi haurà karaoke, jocs i disfresses per brillar a la pista! També es requereix inscripció prèvia.
Al vespre, a partir de les 19h, hi haurà el “Carnestoltes Party”. Música, jocs estius molt més, orientat a joves a partir de 14 anys.
Recordeu que podeu seguir aquestes i altres propostes a @canyajove.

El Galliner
El Galliner organitza per primera vegada una festa relacionada amb el Carnestoltes. Serà dissabte a la Masia de Can Barra, a partir de les 21h. Hi haurà concurs, música i molt més.

Les previsions meteorològiques actuals indiquen que el Carnestoltes es podrà desenvolupar amb normalitat. Per a qualsevol novetat, seguiu les xarxes socials municipals.