Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Grup de suport i ajuda mútua per a cuidadors i cuidadores de persones amb dependència

Les sessions comencen l'1 de desembre i les inscripcions ja es troben obertes a la ciutadania


Grup de suport i ajuda mútua per a cuidadors i cuidadores de persones amb dependència

El proper 1 de desembre començaran les sessions del Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de persones amb dependència. El GSAM és un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura. El grup treballa per millorar a qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones de les que tenen cura. En aquest sentit, els objectius són:
• Millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals.
• Oferir suport emocional i psicològic per reduir l'impacte negatiu de la cura que, de vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals.
• Facilitar i promoure espais de relació, presencials o virtuals, entre persones cuidadores no professionals que es troben en una situació similar, perquè comparteixin les seves necessitats, preocupacions i també els seus coneixements.

En total, s’organitzaran 10 sessions a la sala Muriel Casals del casal Serra de Galliners, de 10 a 11.30 hores. El calendari és el següent:
1, 15, i 22 de desembre
12, 19 i 26 de gener
2, 9, 16 i 23 de febrer

Les places són limitades. Les inscripcions, es poden tramitar a través d'aquest formulari fins al 28 de novembre de 2023.

Per a mes informació podeu trucar al Servei de Benestar i Cicles de vida, 937216800 ext. 5200 o bé enviar un correu electrònic a benestar@santquirzevalles.cat.