Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Inscripcions obertes al Casal Jove de Les Fonts

L'Ajuntament organitza per primera vegada aquest casal d'estiu per a joves d'entre 12 i 15 anys


Inscripcions obertes al Casal Jove de Les Fonts

Ja us podeu inscriure al Casal Jove de Les Fonts. Les persones que hagin fet la preinscripció poden gestionar ja la seva sol·licitud per participar en aquesta iniciativa. Aquells/es joves que encara no s’hagin preinscrit encara poden fer-ho fins al 10 de juliol en aquest formulari

Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o en línia, aquí.
Recordem que si teniu entre 12 i 15 anys, el Servei de Joventut us ofereix per primera vegada aquest casal d’estiu. Es tracta d’una proposta dissenyada perquè el jovent pugui gaudir d’activitats per a tots els gustos i de moltes sortides.

En aquest sentit, s’oferiran tallers de cuina, activitats artístiques i manualitats, tallers de robòtica, activitats esportives, jocs i switch. Dos dies a la setmana s’anirà a la piscina municipal de Les Fonts, i també es faran dues sortides per setmana, que seran les següents: piscina La Bassa, platja, Cosmocaixa, piscines de Vallparadís, Scape room, bosc urbà, lasertag i Serra de Galliners.

El preu del Casal és de 25,80 euros més IVA a la setmana. Hi haurà descomptes del 20% per a famílies vulnerables (desocupació sense cap prestació, discapacitat superior al 33%) i per als titulars targeta ciutadana de serveis.
L’horari és dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 9.30 a 14 hores i dimarts de 9.30 a 17 hores.

Més informació:
Centre Cívic Torre Julià
937840136
678040628/670053884
En el document relacionat en aquesta notícia trobareu el díptic informatiu.