Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí municipal recull l'àmplia programació del mes d'abril, entre altres temes d'actualitat


Ja és aquí el nou Informem!

Ja podeu consultar la versió digital del butlletí municipal en aquest enllaç. A partir de dimarts vinent, arribarà a les cases en format paper.

L’Informem recull aquest mes d’abril la programació de diversos actes culturals i participatius al poble, ja consolidats i referents d’aquesta època de l’any. Parlem de l’Aplec del Mussol, la Diada Gegantera o el Dia de la Dansa, així com el Mostrem, que omplirà el parc de les Morisques d’activitats organitzades pels serveis municipals i les entitats del poble.

Així mateix, us expliquem com Sant Quirze gaudirà de la Diada de Sant Jordi i, des de la Biblioteca, us recomanem publicacions d’autors i autores locals per regalar, comprar i gaudir de la lectura.

En l’àmbit educatiu la publicació recull les preinscripcions que s’han materialitzat a les escoles del poble, així com les visites de l’alumnat de primària que ha passat aquests dies per l’Ajuntament. Finalment, podreu conèixer les novetats formatives per al nou curs de l’Escola Municipal de Música, així com els acords de la darrera trobada del Consell d’Infants. No falta tampoc el referent als 40 anys del Centre de Formació d’Adults l’Olivera.

En un altre ordre de temes, la cura de l’entorn, la prohibició d’encendre foc al bosc i el canvi climàtic són també protagonistes d’aquestes pàgines. La manca de pluja activa restriccions importants.

Salut i Esport formen part també de l'edició d'aquest mes, amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, avui 6 d'abril. Coneixeu en aquestes pàgines la programació relacionada.

L’agenda s’omple amb propostes per a la gent gran, com Dansateràpia i Art-teràpia, tallers de compostatge, etc. Unes activitats que se sumen a concerts, hores del contes i altres propostes.

La veu de les entitats, l’esport a les xarxes i la foto del mes, les trobareu a la pàgina de les xarxes socials.

Finalment, per als amants de la natura us proposem un recorregut per la ruta botànica de Sant Quirze del Vallès, coneixent el bosc de ribera, l’alzinar o les plantes aromàtiques del poble.

Esperem que us agradi.