Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí recull els resultats electorals i la composició del nou consistori per al proper mandat


Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí mensual Informem ja es troba a la xarxa. L’edició digital en pdf ja està tancada i la podeu consultar en el document relacionat en aquesta notícia. La setmana vinent arribarà a les llars en format paper.

L’edició d’aquest mes de juny recull els resultats de les passades eleccions municipals del 28 de maig, amb el detall de vots de totes les formacions polítiques que s’hi van presentar i la composició del consistori per al mandat 2023-2027. A l’espera del Ple d’investidura el proper 17 de juny, la revista us detalla les dades de participació i altres elements rellevants.

En un altre ordre de temes, l’arribada de l’estiu i les propostes que es poden fer al municipi és també un dels punts forts de la revista. Des del servei d’Educació i també Joventut es detallen iniciatives com el Fes Estiu, la roda d’instruments o els diferents tallers.

Amb l’augment de temperatures la revista para especial atenció a la prevenció d’incendis forestals, explicant l’augment d’efectius per a minimitzar els riscos. També s’expliquen projectes rellevants a l’entorn natural, com els de l’horta, el pla especial del parc dels torrents o el refugi de gats.

Finalment, el Racó de la Biblioteca us proposa un munt de clubs de lectura per al proper curs, i des de Salut us conviden a assistir a noves xerrades del Cicle d’Alimentació Saludable. Una informació que es complementa amb els consells del CAP sobre la importància de deixar de fumar.
Esperem que us agradi!