Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

Descarregueu-vos la versió digital del butlletí municipal


Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí municipal Informem ja es pot consultar en format pdf. La revista de juliol-agost arribarà properament a les cases en paper, però la versió digital ja està disponible.

L’Informem recull aquest mes l’organització del cartipàs després de les eleccions municipals i el Ple d’Investidura. Un recull de qui és qui al nou consistori que detalla les competències dels diferents regidors i regidores d’una manera gràfica i entenedora.

Així mateix, la revista parla de les properes eleccions del 23 de juliol, amb informacions d’interès per a la ciutadania.

Un altre dels temes estrelles d’aquesta edició és la Festa Major. Triquell, Julieta, Pep Plaza i la Companyia Elèctrica Dharma són els plats forts d’aquesta programació, que podeu començar a descobrir en les pàgines de Cultura.

En altres àmbits, l’Informem parla d’Educació. Tant la trobada de la comunitat educativa per celebrar el final de curs, com el destacat de projectes que promouen la continuïtat educativa del jovent.

I dels joves als més grans, doncs aquestes pàgines recullen les activitats que prepara l’Ajuntament per a aquest col·lectiu, tot esperant el nou curs.

No falta el racó de la Biblioteca i l’agenda, per acabar amb uns consells per estalviar aigua davant l’estat de sequera.

Esperem que us agradi!