Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

L'octubre arriba carregat de nova programació cultural, èxits esportius i propostes per a tothom.


Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí del mes d’octubre estrena edició amb el Mes de la Gent Gran. Una programació que comença avui i que s’allarga les properes setmanes amb iniciatives per a totes les generacions.

Així mateix, la revista avança la programació de la Festa Major de Les Fonts, el primer cap de setmana d’octubre, i també la nova programació cultural de tardor. Unes propostes que se sumen a les de la Biblioteca, que estrena nou curs amb clubs de lectura i altres activitats.

En un altre ordre de temes, el butlletí repassa l’inici del curs escolar, amb la inversió que l’Ajuntament ha fet a les escoles. Així mateix, fa un repàs per la Festa Major del poble, la Diada i la Festa del Most.

Els esports centren també bona part del butlletí, destacant èxits dels esportistes locals. Una informació que se suma las consells de salut del CAP i l’agenda de les properes xerrades del Cicle d’Alimentació Saludable.

Les cròniques del Ple, l’opinió dels grups municipals i l’agenda posen el punt i final a l’Informem. Esperem que us agradi!

Consulteu el pdf en aquest enllaç, o en el document relacionat. El butlletí arribarà en format paper a les cases els propers dies.