Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí el nou Informem!

La revista municipal de Sant Quize del Vallès


Ja és aquí el nou Informem!

Un article sobre la congelació dels impostos per al 2024 obre aquest número del mes de novembre, que també inclou dues grans campanyes destacades: el Mes de la Solidaritat, amb una programació que vol sensibilitzar i portar a la reflexió i que enguany porta el lema "Cap persona és invisible". L'altre programa d'activitats destacat és el que gira al voltant del 25 N, Dia Internacional contra la Violència Masclista.
Es destaca a la revista, a més, la primera reunió del curs del Consell Educatiu, on s'ha acordat crear una comissió per decidir l'edat d'ús dels mòbils al municipi.
Per altra banda, es presenta el nou servei d'orientació i acompanyament professional i personal per a adults, la Llançadora i inclou tota la informació de les jornades STEAM que promouen la Ciència i Tecnologia entre l'alumnat, així com les activitats paral·leles. 
Una de les pàgines avança la jornada d'integració tecnològica adreçada a les empreses i industrials del sector de la construcció que es  celebrarà el pròxim 21 de novembre, la formació en xarxes socials dirigida als comerços locals i la trobada de dones emprenedores que es celebrarà el dia 17 de novembre.
Les obres del Casal Serra de Galliners i l'aprovació del projecte del Complex Esportiu Local són altres continguts inclosos en la publicació.  També hi trobareu  informació de la Festa Major de les Fonts i un enllaç als àlbums de fotos, i la programació del Festival El petit, arts escèniques per la quitxalla més petita.

Podeu descarregar-vos la revista en el següent enllaç: Informem Novembre 2023