Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El Mes de les Dones centra bona part de la revista de març


Ja és aquí el nou Informem!

El mes de març es presenta amb una nova edició del butlletí municipal primer a les xarxes, i els propers dies en format paper. La programació del Mes de les Dones centra bona part de la revista, especialment l’objectiu d’aquesta i també les experiències i històries de les seves protagonistes, en format entrevista i reportatges.

Altrament, s’hi suma a l’edició d’enguany els diferents projectes d’educació que reprenen el nou any amb energia: el consell d’infants, el grup de treball per debatre l’ús del mòbil, o les visites de les escoles a l’Ajuntament.

Així mateix, la natura i els projectes que s’hi estan desenvolupant també s’expliquen en aquestes pàgines. El nou espai del torrent de la font del Pont, amb un racó d’aula oberta, està a punt de veure la llum.

L’actualitat també fa un repàs als actes més populars que han tingut lloc al febrer, com el Carnestoltes o la Festa dels Animals, rescatant les fotografies i el més destacat.

No falta en aquest butlletí la crònica al darrer Ple ordinari municipal, així com l’opinió dels diferents grups municipals.

L’agenda clou la revista del març, així com els consells per conscienciar sobre el consum responsable d’aigua.

Esperem que us agradi.