Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí es pot consultar en format digital i properament arribarà en paper a les cases


Ja és aquí el nou Informem!

L’edició de maig arriba després de la celebració de les eleccions del 12 de maig, amb els resultats del municipi inclosos. La revista veu la llum amb aquesta informació incorporada i tornarà a editar-se una vegada passin les eleccions europees del 9 de juny.

Aquest Informem compta amb diversos temes centrals, com la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques, que ja ha donat el seu tret de sortida però que té el seu acte central el proper 26 de maig al parc de les Morisques.

Un altre dels fets que marca l’actualitat de les properes setmanes és el Tasta SQV, que arrenca enguany amb una gran novetat: dues jornades de tastets, divendres i dissabte, 7 i 8 de juny. A més, hi haurà tast de vins i vermuts musicals, entre altres propostes que podeu consultar detalladament a la revista.

La imatge de portada és per al nou camí de la riba del torrent de la Font del Pont. Un espai que s’estrena amb tallers per a les famílies. I és que el medi ambient centra bona part de les pàgines de la revista, parlant dels horts municipals i, ja més àmpliament, de l’aprovació del nou planejament urbanístic del municipi i el que això implica.

Les dades relacionades amb la seguretat al municipi són també notícia en aquest Informem, emmarcades en la darrera Junta Local de Seguretat. I, a nivell d’administració, l’atorgament del Segell Infoparticipa per un Ajuntament 100% transparent, també ho és.

No falta el repàs als projectes educatius, calendari de matriculació de l’Escola Municipal de Música i l’Escola bressol El Patufet, així com noves iniciatives que han tingut molt bona acollida.

La pàgina del Ple recull el naixement del Consell d’Adolescents, i les dels grups municipals les opinions de les diferents formacions.

Finalment, l’agenda posa el punt i final a una revista que esperem que us agradi. Gaudiu-la!

Podeu consultar el pdf en el document relacionat.