Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

Consulta el butlletí municipal en format digital


Ja és aquí el nou Informem!

La prevenció contra els incendis forestals protagonitza la portada d’aquesta edició del juny, donant pas a un reportatge sobre les actuacions en relació a aquest objectiu: franges, vigilància i operatius que duu a terme l’Ajuntament i que cal tenir en compte en aquesta època de l’any.

Un altre dels temes centrals d’aquest mes és l’Educació. El Consell d’Infants ha clos el curs amb una molt bona valoració i moltes propostes sobre la taula. Així mateix, altres projectes donen un pas endavant i veuen la llum, com l’Inesperat, que ofereix escenari i bones vibracions als i les artistes locals.

L’estiu es presenta també ple d’iniciatives per al jovent, i en aquestes pàgines us ho expliquem: Fes Estiu, curs de monitoratge... opcions per a tots els gustos i interessos. I també amb la calor, arriba el moment de reflexionar sobre aspectes com la pressió estètica. D’aquest tema ens parla la Júlia Barceló, que ja ho va fer en una xerrada a la Patronal, i que ens replanteja moltes creences i patrons imposats.

Una altra entrevista que es recull aquest més és la de la nova junta de Sant Quirze Comerç. La Sandra López, la nova presidenta, ens explica els propòsits d’aquesta comitiva integrada totalment per dones.

L’olor d’estiu continua imposant-se en aquestes pàgines. La nova temporada de piscines s’obre espai explicant-vos com us trobareu el recinte de Can Casablanques, amb gespa renovada, i també quins horaris i abonaments s’ofereixen, tant a la piscina del nucli urbà com a Les Fonts.

No falta en aquest Informem una crida a gaudir de la Revetlla, amb precaució, i de les múltiples activitats que recull l’agenda municipal, entre elles, la propera Festa Cubana.

Esperem que us agradi! Consulteu-lo en format digital en el pdf relacionat en aquesta notícia.