Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Igualtat Dona-Home Cultura

Ja es poden presentar candidatures al Premi Mussol i al Premi Dona 2024

La ciutadania pot fer propostes per a aquests guardons fins al proper 29 de gener


L'acte de l'edició anterior a la Patronal
Premi Dona 2023

Avui s’ha obert el termini per presentar propostes al premi Mussol i premi Mussolada de Sant Quirze. Així mateix, també s’ha obert el període per presentar candidatures al Premi Dona Sant Quirze.

El premi Mussol de Sant Quirze del Vallès s’atorga amb caràcter individual o col·lectiu a persones físiques o jurídiques, que s’hagin distingit per algun fet o activitat que impulsi la identitat de Sant Quirze del Vallès, i/o que contribueixi a projectar el municipi cap a l’exterior, i que sigui susceptible de merèixer un reconeixement públic.

Així mateix, el reconeixement incorpora també el premi Mussolada, que s’atorga amb caràcter col·lectiu a entitats o grups de persones que s’hagin distingit per alguna activitat o acció de dinamització de la ciutadania de Sant Quirze del Vallès.

El lliurament dels premis es farà en el decurs d'un acte públic convocat en el marc de la celebració de la Festa del Mussol, que tindrà lloc el cap de setmana més proper a la Diada de Sant Jordi.
En finalitzar el termini de presentació de candidatures, l’Alcaldia convocarà la Comissió del Premi Mussol de Sant Quirze del Vallès i Premi Mussolada, que elevarà una proposta al Ple de la Corporació per a la seva resolució.
Per a més informació pots consultar el Reglament de Premis i Distincions Honorífiques de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

En relació al Premi Dona Sant Quirze, s’atorga anualment en el marc del 8 de març, Dia internacional de les dones, com a reconeixement públic a una dona, entitat o col·lectiu de dones de Sant Quirze del Vallès que hagi desenvolupat activitats en el municipi que impulsin el paper de les dones en qualsevol àmbit, i hagi contribuït a avançar cap a relacions equitatives de gènere.
També és objecte del Premi, reconèixer les dues distincions honorífiques següents:
• Distinció nacional: a la tasca realitzada per una dona o moviment de dones en l’àmbit de Catalunya.
• Distinció internacional: a la tasca realitzada per una dona o moviment de dones en l’àmbit internacional.
Per a més informació pots consultar el Reglament.

El 29 de gener és la data màxima per presentar candidatures a tots els reconeixements.