Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Jordi Alba, Premi Mussol 2024

L’Ajuntament va lliurar divendres el reconeixement a l’artista, juntament amb el Premi Mussolada per a l’Associació Country Mussols


Jordi Alba, Premi Mussol 2024

L’artista Jordi Alba ha estat enguany reconegut amb el Premi Mussol. L’acte institucional de lliurament va tenir lloc divendres a la sala Josep Brossa de la Patronal.

Alba va rebre la placa que reconeix la seva trajectòria i implicació a la vida participativa del poble, de mans de l’alcaldessa Elisabeth Oliveras. Visiblement emocionat, el pintor va agrair el guardó “que no esperava i que em va deixar en estat de shock. Haig de dir que ha estat un honor per a mi rebre el Premi i que em sento molt implicat en la vida d’aquest municipi. També el vull dedicar a una persona que sens dubte avui estaria molt orgullosa de mi, el meu pare”.

L’Associació Country Mussols va ser reconeguda amb el Premi Mussolada d’enguany. La seva presidenta, Fina Rico, acompanyada de la seva parella i membre l’entitat, Josep Gabriel, van recollir el guardó i van voler recordar la trajectòria de l’entitat, des que assajaven a les cases de veïns i amics fins a constituir-se com a entitat. Segons la Fina “el country és molt més que una afició, ens ajuda a relacionar-nos, a fer xarxa, i alhora a relaxar-nos, al nostre benestar personal, a exercitar la memòria... és una manera de viure”.

Finalment l’Alcaldessa va dedicar unes paraules als dos guardonats, repassant les activitats que els vinculen a Sant Quirze i la importància de la vida participativa. Va finalitzar el seu discurs recordant la situació de conflicte de diversos països, convidant tothom a reflexionar i tenir present aquesta realitat paral·lela "malgrat tinguem la sort de viure en un país en pau".

Una fotografia de família amb els premiats i els representants dels grups municipals va posar un punt i seguit a l’acte, que va continuar amb el concert d’Andreu Valor. El cantautor valencià va portar a l’escenari el seu desè treball “A mamar tots els versos”, basat en els versos del poeta Vicenç Andrés Estellés, en commemoració del centenari del seu naixement.

Podeu veure les fotografies de l'acte al Flickr de l'Ajuntament.