Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Jordi Armadans parla del valor de la vida en una xerrada amb motiu del Dia Mundial de les persones refugiades

L'escriptor va visitar ahir el municipi per commemorar la jornada i reflexionar sobre aquesta situació


Jordi Armadans parla del valor de la vida en una xerrada amb motiu del Dia Mundial de les persones refugiades

 Sant Quirze del Vallès es va sumar ahir a la commemoració del Dia Mundial de les persones refugiades de la mà del politòleg i periodista Jordi Armadans. L’autor de “Pau. El valor de la vida als nostres dies” va oferir una reflexió sobre les diferents formes de violència que sacsegen el nostre món en el marc d’un acte organitzat a la Biblioteca Marcel Ayats i organitzat per la Plataforma Benvingudes Refugiades. L’escriptor, a més, va tenir ocasió de passar-se per Ràdio Sant Quirze, per difondre el seu missatge.

Cal remarcar també que en el marc de l’acte de la Biblioteca es va llegir el manifest amb motiu de la jornada. Van ser la Mercè Mateu, de la Plataforma Benvingudes Refugiades, i Laura Clemente, de l’Ateneu del Món, les encarregades de fer-ho. Podeu consultar el text en el document pdf relacionat en aquesta notícia.

El Dia Mundial de les persones refugiades es va celebrar per primera vegada, a nivell mundial, el 20 de juny de 2001, en commemoració del 50 aniversari de la Convenció sobre l’Estatut dels Refugiats de 1951.