Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Jove, alimenta’t per menjar-te el món!

L’Ajuntament de Sant Quirze posa en marxa diverses iniciatives per educar en una alimentació saludable tota la ciutadania


Jove, alimenta’t per menjar-te el món!

El proper dijous 4 de maig comença el curs “Alimenta’t bé per menjar-te el món”. Es tracta d’una iniciativa organitzada pel servei de Joventut en el marc de la campanya Estic Boníssim@ tal com soc. El curs anirà a càrrec de la nutricionista del CAP Sant Quirze, Mercè Porret, amb l’objectiu que el jovent prengui consciència de la importància dels hàbits saludables.
Durant la formació es treballaran aspectes com els mites i les creences en l’alimentació, ser crítics amb els productes alimentaris que es consumeixen, fomentar el menjar en família afavorint els bons hàbits, reforçar la cohesió familiar i prendre protagonisme en l’elecció i l’elaboració dels plats. Cada sessió es treballaran diferents bocs relacionats amb l’alimentació i la darrera sessió e farà la elaboració de un menú, en aquesta també podran participar les famílies fent un tast dels plats preparats.

El curs es proposa des del CAP com a activitat preventiva atès que des dels serveis de pediatria es detecten problemes d’alimentació i mals hàbits entre la població adolescent de Sant Quirze, el curs s’adreça als i les adolescents però es demana la implicació i compromís de les famílies en la inscripció i l’assistència al curs.

L’activitat s’adreça a infants a partir de 12 anys, i les sessions tindran lloc els dijous fins a l’1 de juny, en horari de 17.30 a 19.30 hores.

Més informació i inscripcions a:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu
Tel: 937216800 ext. 5600
Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84 / 678 04 06 28
canyajove@santquirzevalles.cat

CAP SANT QUIRZE
EAP Sant Quirze del Vallès i Antoni Creus
Av. d' Egara, s/n, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona
937 21 41 80

Cicle d’Alimentació Saludable

En relació a l’alimentació saludable cal remarcar també que el proper 11 de maig comencen les xerrades del Cicle que organitza habitualment el servei de Salut de l’Ajuntament. El tret de sortida es donarà amb la conferència “Desmontant l’operació bikini: Canvia la teva relació amb el menjar”. La nutricionista Anna Gispert serà l’encarregada d’impartir aquestes ponències, que continuaran amb temes relacionats amb el síndrome metabòlic i la inflamació, la microbiota intestinal o l’alimentació per guanyar força, entre altres.
Les sessions són obertes a la ciutadania i s’organitzen a la sala Salut Pastor de 19 a 20 hores.
Per assistir-hi cal inscripció prèvia a Entràpolis. Podeu fer aquesta gestió per a la primera de l’11 de maig en aquest enllaç.