Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Cultura

L'1 d'abril comença el termini per sol·licitar el muntatge de paradetes de roses i llibres per Sant Jordi

Poden sol·licitar el dret a muntar parada les entitats inscrites al registre municipal d’entitats, els grups polítics municipals, les llibreries i floristeries del poble i els grups d’estudiants avalats per l’AFA o la direcció del centre educatiu.


L'1 d'abril comença el termini per sol·licitar el muntatge de paradetes de roses i llibres per Sant Jordi

De l'1 al 10 d'abril restarà obert el termini per sol·licitar a l'Ajuntament la instal·lació de parades al carrer de venda de roses i/o llibres per al dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi. Poden sol·licitar el dret a muntar parada les entitats inscrites al registre municipal d’entitats, els grups polítics municipals, les llibreries i floristeries del poble i els grups d’estudiants avalats per l’AFA o la direcció del centre educatiu. Les parades es podran muntar al parc de les Morisques, davant dels centres escolars i davant de les mateixes llibreries i floristeries.

Les sol·licituds que provinguin de persones particulars o de col·lectius que no responguin als anteriorment descrits, se’ls denegarà la instal·lació de la parada de Sant Jordi. Els comerços, establiments i botigues del municipi que no venguin llibres o roses habitualment, no podran disposar tampoc de cap parada de venda de llibres o roses a la part exterior del seu establiment. En cas que la instal·lin, la Policia Municipal obligarà a retirar-la immediatament del carrer.

Per consultar el detall del tràmit i per sol·licitar l’autorització en línia, entreu en aquest enllaç.