Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament organitza diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

Avui, portes obertes al complex esportiu municipal


L’Ajuntament organitza diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

El complex esportiu municipal obre avui, 6 d’abril, les portes amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física. Tothom que vulgui podrà gaudir de les instal·lacions de l’equipament. De fet, aquest, en col·laboració amb el servei d’Esports i amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables, ha organitzat també una activitat especial d’Invicto i Gutleboom el proper divendres 14 d’abril al parc de les Morisques. Serà a les 18.30 hores i és oberta a tothom.

Formació

El proper 13 d’abril la nutricionista del CAP; Mercè Porret, oferirà una xerrada a la sala Salut Pastor de la Patronal, amb el nom: “L’entrenament invisible”. L’objectiu és abordar les necessitats a nivell nutricional de les persones esportistes i cobrir-les amb una dieta variada i saludable. També es parlarà de l’abús de les begudes energètiques.
La sessió tindrà lloc a les 18 hores i cal inscripció prèvia a través d’Entràpolis.

Caminada prediabètics

El proper 20 d’abril tindrà lloc una caminada orientada a les persones prediabètiques. Es tracta d’un recorregut de baixa intensitat que sortirà del complex esportiu municipal de Can Casablanques. La idea és compartir ruta i activitat, alhora que relacionar-se amb persones que poden trobar-se en la mateixa situació.
El personal d’Inacua dirigirà la caminada, de 18 a 18.45h, amb el següent recorregut: ronda d’Arraona, el primer tram del carrer Pallàs Llobater, Torrent de la Betzuca, carrer Llaurador, Antoni Gaudí, Pi i Maragall, Manso, Camí del Mas i Parc de Les Morisques.

Les persones interessades a participar poden contactar amb CAP Sant Quirze, al telèfon 937 21 41 80.