Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura Educació

La biblioteca Marcel Ayats cerca persones voluntàries per acompanyar infants en la lectura

La biblioteca municipal impulsa el programa Lecxit juntament amb la participació de tres escoles de Sant Quirze


La biblioteca Marcel Ayats cerca persones voluntàries per acompanyar infants en la lectura

LECXIT és un programa que té per objectiu incrementar l’èxit educatiu dels infants a través de la millora de la seva comprensió lectora. Es treballa de forma lúdica i amena gràcies a la col·laboració dels voluntaris i voluntàries que acompanyen els infants en la lectura amb una tutoria individual d’una hora per setmana a la biblioteca Marcel Ayats. Aquest curs hi ha hagut tres escoles de Sant Quirze dins d’aquest programa, amb nenes i nens de 4t a 6è de primària.

De cara al curs vinent, la biblioteca busca persones voluntàries disposades a acompanyar a infants en la lectura, ajudar-los a gaudir-ne i  construir una bona relació que ajudarà a conèixer els interessos de l’infant, i proposar lectures basades en el què li agrada. Compten amb l’assessorament especialitzat i tot el fons de llibres de l’àrea infantil de la biblioteca.

Si esteu interessades en formar part d’aquest projecte, podeu posar-vos en contacte amb la biblioteca per correu electrònic a: biblioteca@santquirzevalles.cat o bé per telèfon al 937219547.