Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La cervesa Hoppit i Julita, objectes de tast i degustació

Les activitats del Tasta SQV van continuar ahir al pati de la Biblioteca


La cervesa Hoppit i Julita, objectes de tast i degustació

Les cerveses van ser les protagonistes ahir del Tasta SQV. El pati de la Biblioteca Marcel Ayats va acollir el tast, de la mà de German, el cerveser de Hoppit. I és que ahir es va poder degustar aquesta cervesa i també La Julita. El bar La Lila i Pa i Punt també van participar en l’esdeveniment, que va aplegar una trentena de persones.
Recordem que les activitats relacionades amb el Tasta SQV van començar dimarts, amb un tast de vins al pati de la Casa Pintor Vila Puig, i continuen avui amb un tast de vins al celler de Can Barra. El Niu del Mussol i Lossum preparen aquesta iniciativa, que comptarà també amb una actuació musical. Els tiquets s’adquiriran aquesta tarda mateix, a l’entrada principal, a un preu de 6 euros.

Tasta SQV, l’acte central
L’acte central tindrà lloc dissabte 10 de juny al parc de les Morisques. A partir de les 20 hores hi haurà diferents estands que oferiran sopar a base de tapes variades. Els preus de les tapes oscil·laran entre els 3 i els 6 euros, amb una àmplia varietat de freds, calents, innovadors, tradicionals... adaptats a tots els gustos!
En aquesta ocasió també s’hi podran trobar comerços de l’Associació Sant Quirze Comerç que des de les 17h i fins que finalitzi el Tasta oferiran els seus productes i/o serveis en el Market Tasta, alhora que organitzaran activitats familiars.
Podeu consultar els menús i propostes de dissabte en aquest enllaç.

Vermuts musicals
Per a la cloenda del Tasta SQV, alguns establiments oferiran un vermut especial el diumenge amb música ambiental a les seves terrasses.