Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

La Comissió Intermunicipal de Les Fonts es reuneix per primera vegada aquest mandat

La trobada, celebrada ahir, va servir per presentar els nous representants i abordar temes de diversos àmbits


La Comissió Intermunicipal de Les Fonts es reuneix per primera vegada aquest mandat

El centre cívic de Torre Julià va acollir ahir a la tarda una nova sessió de la Comissió Intermunicipal de Les Fonts. Es tracta de la primera comissió del mandat i, per tant, va servir per presentar els nous membres d’aquest òrgan.

Seguidament, es van abordar diverses temàtiques en relació al medi ambient, com la presència de senglars i la processionària.

En l’àmbit d’obres, els representants de Terrassa van parlar de la futura Biblioteca del districte 7.
La coordinació de les policies de Terrassa i Sant Quirze també va centrar part de la trobada, destacant que a partir d’ara també participaran de manera ordinària en les reunions d’aquesta comissió intermunicipal.

L’Ajuntament de Sant Quirze va informar sobre un nou taller orientat a la gent gran, així com sobre la presència del Canya Jove a Les Fonts.

Finalment, es van detallar les mesures en relació a la sequera a Les Fonts, com el tancament de dutxes al poliesportiu, entre altres.

Recordem que la Comissió Intermunicipal és un òrgan de col·laboració Interadministrativa entre l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el de Terrassa, que té com a objectiu l’estudi, el foment i l’impuls d’accions que ajudin a la millora dels serveis que es presten al barri de Les Fonts, tant al sector de pertinença a Sant Quirze del Vallès, com al sector de Terrassa, així com el foment i la potenciació dels canals de participació dels ciutadans i ciutadanes que hi resideixen.