Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La comunitat educativa clou el curs amb una trobada a Can Barra

L'acte va servir per homenatjar el personal que es jubila i reconèixer projectes desenvolupats durant l'any


La comunitat educativa clou el curs amb una trobada a Can Barra

La comunitat educativa es va trobar ahir per cloure el curs i homenatjar les persones que es jubilen. El celler de can Barra va acollir l’acte, que va començar amb la intervenció de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, qui va reconèixer la tasca que desenvolupa el professorat i tots els professionals vinculats a l’educació al municipi, així com el personal de l’Ajuntament.

Seguidament, es van donar a conèixer els projectes “Dansem” i “Toca-toca”, desenvolupats al llarg d’aquest curs i liderats per les professores de música dels diferents centres: Marta Vives, coordinadora del “Dansem” i especialista de música de l’escola Lola Anglada; Aurora Garrido, especialista de música d’El Turonet; i Carmina Mir, coordinadora del “Toca-toca” i especialista de música del Taula Rodona. També van pujar a l’escenari com a responsables dels projectes: Neus Sastre, Anabel Quirós, Maria Baqués, Ferran Miquel Busqué i Imma Roman. No va poder assistir-hi però també hi ha participat, Sandra Brosa.

La trobada va servir també per reconèixer el personal que s’ha jubilat aquest curs: Javier Sebastián i Núria Vilallonga, de l’INS Sant Quirze del Vallès; i Nicolàs Castellano, personal de l’Ajuntament del servei d’Educació.

També es va retre homenatge a la professora Sole Martínez, del Lola Anglada, i Ester Cardona, del Pilarín Bayés. Ambdues van assistir a l’acte i van pronunciar unes paraules en relació a les seves trajectòries, dedicació i moments viscuts. Uns discursos molt emotius que van emocionar el públic assistent.

Finalment, un aperitiu als exteriors de Can Barra va posar el punt i final a la trobada.