Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La comunitat educativa es troba per reconèixer el personal que es jubila

La Patronal va acollir ahir un acte especialment emotiu per posar en valor la tasca docent


La comunitat educativa es troba per reconèixer el personal que es jubila

L’Ajuntament va convocar ahir la comunitat educativa a la Patronal per reconèixer la tasca desenvolupada i les trajectòries del personal que es jubila o s’ha jubilat durant aquest curs.

Les professores que es jubilen enguany són: Cristina Álvarez, Carmen Colomer, Imma Jano, Aurora Garrido, Maria Pérez, Laura Francisco, Dori Ortiz, i Emília Milà.

A excepció de les tres primeres, que no van poder assistir, la resta van pujar a l’escenari per recollir un detall per part de l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i fer balanç d’aquests anys a les aules. Cadascuna amb les seves peculiaritats, algunes amb vídeos, altres amb discursos especialment emotius, i finalment, amb una peça al piano per part de l’Emília Milà, totes elles van destacar la tasca docent com una activitat que ha donat sentit a les seves vides i que ha posat en valor la seva feina.

En aquesta línia, l’Alcaldessa va destacar la importància d’adaptar l’educació als nous temps, anant de la mà de les famílies i ajudant-les i donant-les suport per afrontar els nous reptes.

La trobada també va donar a conèixer el funcionament de projectes com el de La Llançadora, de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera, que enguany celebra el seu primer aniversari amb molt bons resultats. Així mateix, l’Escola Municipal de Música va fer un repàs, de la mà d’un vídeo, de les darreres actuacions i de projectes que properament veuen la llum, com l’Inesperat.

Finalment, una fotografia de família i un aperitiu per compartir conversa i experiències van cloure l’acte.