Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

La jornada electoral a les Corts Generals comença amb la totalitat de les meses constituïdes sense incidències

15.204 santquirzencs i santquirzenques tenen avui una cita amb les urnes


La jornada electoral a les Corts Generals comença amb la totalitat de les meses constituïdes sense incidències

La jornada electoral a les Corts Generals, Congrés i Senat, ha començat amb normalitat a Sant Quirze del Vallès. Les 31 meses electorals s’han constituït sense cap incidència a primera hora del matí, i els locals han obert puntualment les portes a les 9 hores, a excepció de la Sala Salut Pastor de La Patronal que ho ha fet cinc minuts més tard per indisposició d’un membre de la mesa.

Un total de 15.204 persones censades al municipi podran exercir avui el seu dret a vot. Els locals electorals, que romandran oberts fins a les 20 hores, són els següents:

Podeu consultar el local electoral on voteu a www.santquirzevalles.cat/consultacens.

Atenció ciutadana i seguiment de la jornada

L'Ajuntament posa avui a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per informar i resoldre les incidències que es puguin produir durant la jornada. D'una banda, hi ha un punt d'informació permanent a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, 1, que oferirà servei fins a les 20 hores. També, en el mateix horari, es resolen dubtes per via telefònica al 93.721.68.00.
Els mitjans de comunicació municipals ofereixen també avui informació de servei sobre el desenvolupament de la jornada electoral al municipi. Així, a les 14 i a les 18 hores s’informarà sobre les dades de participació, i a partir de les 20 hores es donarà a conèixer la participació definitiva i, finalment, els resultats electorals en acabar l’escrutini. El seguiment es podrà fer via web municipal i xarxes socials. També, Ràdio Sant Quirze (90.9 FM) emet avui butlletins informatius cada hora en punt amb la informació més destacada del moment.

L’escrutini en directe
A partir del tancament de locals, a les 20 hores, començarà el recompte de vots i l’escrutini, que es podrà seguir en directe a www.santquirzevalles.cat/escrutini. En aquest enllaç s’aniran publicant les dades a mesura que es rebi el recompte de vots de totes les meses.