Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Eleccions

La jornada electoral tanca amb un 48,79% de participació

L'escrutini d'aquestes Eleccions Europees a Sant Quirze del Vallès es podrà seguir en directe a partir de les 23 hores


La Patronal, c. de Barcelona
La Patronal, c. de Barcelona

La participació en aquestes eleccions al Parlament Europeu a Sant Quirze del Vallès ha estat del 48,79%. Aquesta xifra es trasllada en un total de 7.511 votants, un 19,29 % inferior a la de 2019.

Recordem, però, que en els darrers comicis les votacions coincidien amb l’elecció de la corporació municipal. Tanmateix, el 2014 la participació total va ser del 53,38%, 4,59 punts per sobre de les dades actuals.

La jornada electoral ha transcorregut sense incidències. A primera hora del matí, a les 9 en punt, s’han obert els locals electorals, un total de 12 seccions censals distribuïdes per tot el territori municipal.

La ciutadania ha anat a votar de manera esglaonada, malgrat les lleus pluges que han caigut en moments puntuals del dia. La franja del migdia ha estat la més tranquil·la. De fet, a les 14 hores ja havia votat un 26,24% del cens, i a les 18 hores, un 36,43%.

Consulteu detalladament les dades de participació.

L’escrutini es podrà seguir en directe a partir de les 23 hores. Així ho estableix la normativa, que obliga a esperar que el darrer país, Itàlia, finalitzi les votacions. El seguiment es pot fer a www.santquirzevalles.cat/escrutini.