Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

La nutricionista Anna Gispert aprofundeix en la Síndrome metabòlica i la inflamació de baix grau

La darrera xerrada del cicle "Menja bé, viu millor" ha facilitat eines i consells pràctics a les persones assistents en relació a aquesta afectació


La nutricionista Anna Gispert aprofundeix en la Síndrome metabòlica i la inflamació de baix grau

La Síndrome metabòlica i la inflamació de baix grau van centrar la darrera sessió del cicle “Menja bé, viu millor: escola de nutrició i salut”, organitzat pel servei de Salut de l’Ajuntament. El passat 15 de juny la dietista i nutricionista Anna Gispert va impartir la segona sessió d’aquesta xerrada, proporcionant a les persones assistents coneixements i eines pràctiques per combatre aquest perill invisible que pot afectar la salut i el benestar de la població. Uns consells que serveixen per aprendre a combatre aquesta síndrome mitjançant hàbits saludables i una alimentació antiinflamatòria. De fet, es van preparar diferents amanides complertes i nutritives, aprenent sobre quins nutrients interessants predominen en certs aliments. També es va informar sobre les diferents freqüències de consum.

A banda d’aquesta vessant més pràctica, també es va aprofundir en els fonaments d’un patró de vida que cuidi la microbiota, el sistema immune i que aporti nutrients interessants per resoldre la inflamació.

Aquest taller forma part del compromís de l'Ajuntament de Sant Quirze en relació a la promoció d'un estil de vida saludable i la prevenció de malalties cròniques. Un objectiu que s’emmarca en el Cicle d’Alimentació saludable i que tindrà continuïtat als mesos de setembre i octubre amb noves xerrades.

La sessió d’ahir i les anteriors, també impartides per Anna Gispert però en relació a altres temes, es poden veure en aquest enllaç.