Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Dades de participació de les 14 hores a les Eleccions Generals

Un total de 5.847 persones de Sant Quirze del Vallès han votat a aquesta hora al Congrés dels Diputats, el que situa la participació en un 38,46%


Dades de participació de les 14 hores a les Eleccions Generals

En els comicis a les Corts Generals que se celebren avui 23 de juliol, la participació a Sant Quirze del Vallès fins a les 14 hores és de 5.847 votants (38,46%) al Congrés dels Diputats i 5.732 votants (37,70%) al Senat. El cens total d’electores i electors a Sant Quirze del Vallès és de 15.204.

Comparant les xifres amb les anteriors eleccions a les Corts Generals, celebrades el novembre de 2019, a la mateixa hora, la participació de votants al Congrés dels Diputats va ser del 43,49%, és a dir 5,03 punts per sobre, i a les que van tenir lloc l'abril de 2019, del 45,82%, 7,36 punts més que avui.

El desenvolupament de la jornada s’està produint sense incidents destacables. El servei d’Eleccions de l’Ajuntament fa setmanes que treballa en l’organització i coordinació d’aquests comicis, i ha desplegat un eficaç operatiu perquè es desenvolupin amb èxit. En tot cas, hi ha previst un dispositiu per a possibles incidències, en col·laboració amb la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i la Brigada d’Obres municipal.

 

Dades de participació i escrutini

A les 18 hores s’oferiran noves dades de participació i, a partir del tancament dels locals electorals, a les 20 hores, es donarà a conèixer la participació definitiva, i a emetre els resultats de l’escrutini, que es podran seguir en directe a: www.santquirzevalles.cat/escrutini.

Ràdio Sant Quirze està fent seguiment de la jornada, amb butlletins a cada hora en punt. Es pot escoltar i seguir a www.radiosantquirze.cat i al 90.0 FM.

Podeu consultar tota la informació d'interès a Eleccions Generals 23 Juliol 2023.