Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

La participació final a Sant Quirze del Vallès és del 71,7%

La xifra és 8,1 punts més baixa que ara fa 4 anys


La participació final a Sant Quirze del Vallès és del 71,7%

Un total de 10.901 veïns i veïnes han exercit el seu dret a vot avui a Sant Quirze del Vallès en les eleccions generals. El percentatge de votació al municipi, del 71.70%, ha estat 8,1 punts inferiors al dels anteriors comicis a les Corts Generals, celebrats el novembre de 2019, quan hi va haver un total de 11.924 vots emesos.
Els votants han escollit la primera hora del matí per anar a les urnes, ja que dels que han exercit el seu dret a vot, més de la meitat ho ha fet abans de les 14 hores. La franja del migdia i les primeres hores de la tarda ha estat la més tranquil·la, en una jornada caracteritzada per la calor intensa. A l'última hora s'ha activat el moviment als locals electorals fent que el resultat augmentés un 20% més del registrat a les sis de la tarda. Amb tot, han votat 1.023 persones menys que a les eleccions d'ara fa quatre anys.
A hores d'ara els membres de les meses estan fent el recompte dels vots, que es pot seguir en línia a través del següent enllaç: santquirzevalles.cat/escrutini