Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La Patronal acollirà la presentació del llibre "El núvol que no podia ploure"

La santquirzenca Rocío Rodríguez el va escriure abans de morir i els guanys es dedicaran a l'Institut d'Oncologia


Els fons recaptats es destinaran a l'estudi del càncer
El llibre es pot comprar en línia o el dia de l'acte

La sala Josep Brossa de la Patronal acull el proper 30 de desembre la presentació del llibre “El núvol que no podia ploure”. Es tracta d’un relat personal de la santquirzenca Rocío Rodríguez, que va morir aquest any a causa d’un càncer.

El llibre, publicat per l’editorial Mr. Momo, és un audioconte escrit i il·lustrat per ella mateixa, i dedicat al seu fill Mario, que ara té 9 anys. De fet, ell és el protagonista de la història. L’obra parla d’un núvol que està molt enfadat i que no sap treure l’aigua que duu dins seu. El conte representa tot allò amb què la Rocío vibrava: les lletres, la música, la pintura i la creativitat, tractant qüestions tan transcendentals com inherents en l’ésser humà, des d’una visió positiva, senzilla i adaptada per totes les edats.

Tots els guanys que s’aconsegueixin amb la venda del llibre es destinaran a l’Institut d’Oncologia de Vall d’Hebron, com la Rocío volia.
L’acte del proper dia 30 disposarà d’una taquilla inversa al final de la presentació. Cal reservar entrada enviant un whatsapp al mòbil: 658.055.194, o bé un correu electrònic a: sergiomillas@hotmail.com.

El llibre es podrà comprar durant l’acte, i també el trobareu en línia.