Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La pràctica artística s'acosta a les escoles

Comença el taller de Dansa Urbana i Percussió al Pilarín Bayés


La pràctica artística s'acosta a les escoles

En el marc del nou projecte educatiu de l’Escola Municipal de Música de Can Barra, aquest passat divendres 1 de març es va iniciar un taller trimestral de Dansa Urbana i Percussió. Aquest, celebrat a l'escola Pilarín Bayés de Les Fonts, s’orienta a l’alumnat de primària.

Es tracta d’una iniciativa pilot, consensuada amb les AFA de tots els centres educatius de Sant Quirze del Vallès, amb l’objectiu que persegueix l’Escola Municipal de Música i futura escola d'Arts: Aproximar la pràctica artística als centres educactius reglats, amb activitats dinàmiques i multidisciplinars. Es tracta doncs, d’incloure nous valors, experiències i aprenentatges i noves fórmules d’entendre l’educació a través de les arts, en l’àmbit del lleure, per un millor desenvolupament emocional, social, artístic, esportiu i cultural.

Les sessions es desenvolupen mitjançant aquestes dues disciplines: la dansa urbana i les percussions del món; i el Basketbeat (ritmes amb pilotes de bàsquet), amb dues docents: Paula Ortega i Albert Albulquerque.

Les classes tenen lloc cada divendres a migdia fins al 31 de maig, a les 12.30 i a les 14h, d’una hora de durada cada una. El primer grup és per a infants de 1er a 3er de primària, i el segon de 3er a 6è.