Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

La prevenció dels trastorns de la conducta alimentària durant la pubertat i adolescència

Nova sessió del “Creixem en família” a Can Feliu i també nou cicle a Les Fonts


La prevenció dels trastorns de la conducta alimentària durant la pubertat i adolescència

La regidoria de Joventut ha organitzat una nova sessió del cicle de xerrades “Creixem en família”. Un monogràfic que porta per títol: “La prevenció dels trastorns de la conducta alimentària en la pubertat i l’adolescència des de casa”. Es tracta d’un taller adreçat a les famílies amb fills i filles en aquesta edat, amb la voluntat de facilitar l’intercanvi, la reflexió i l’adquisició d’eines i estratègies per a l’acompanyament dels menors en el seu procés de creixement.

La nutricionista i la referent de benestar emocional del CAP de Sant Quirze del Vallès ens explicaran aquestes qüestions, compartint recursos i eines, resolent dubtes i preocupacions.

El taller serà el 26 d’abril al centre cívic Can Feliu, de 18 a 20 hores. Les places són limitades i us podeu inscriure en aquest enllaç.


Nou cicle a Les Fonts
El proper 27 d’abril comença un nou cicle de tallers Creixem el Família al barri de les Fonts. Es tracta d’un format de tres sessions adreçat a famílies amb fills o filles preadolescents i adolescents, són consecutives i relacionades entre sí:

- Estimar i educar a l’adolescència – 27 d’abril
- Autonomia i autoritat: com posar límits de manera positiva – 4 de maig
- Conviure amb els adolescents: superació de conflictes i comunicació – 11 de maig

Les sessions s’impartiran al centre cívic Torre Julià, de 18 a 20 hores, tots els dijous del 27 d’abril a l’11 de maig. Inscripcions, aquí.