Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La psiquiatra Marian Rojas parlarà avui de xarxes socials, límits i fills

La ponència serà en línia i encara estan obertes les inscripcions


La psiquiatra Marian Rojas parlarà avui de xarxes socials, límits i fills

La metge psiquiatra Marian Rojas serà l’encarregada avui d’impartir la xerrada en línia “Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l’ús de les xarxes”. Aquesta divulgadora del món de la salut mental i emocional ha centrat el seu camp d’estudi en la relació entre ment i cos i considera que la gestió emocional és clau per fer feliç. Amb aquesta premissa, aquesta tarda parlarà per a les famílies amb infants d’entre 6 i 12 anys, de 19 a 21 hores. Encara us podeu inscriure en aquest enllaç.

Editat el 18 d'abril: Finalment la doctora Marian Rojas no va poder impartir la xerrada. En el seu lloc ho va fer l'educadora Raquel Calzada, membre de l'entitat SER (Ser-Estar-Responder).


La sessió forma part del cicle de tres xerrades que el servei d’Educació ha preparat en relació a la “Parentalitat positiva”, per aquests mesos d’abril i maig.
L’objectiu de la xerrada d’avui serà sensibilitzar sobre els efectes adversos dels dispositius digitals en un ús incorrecte; facilitar eines per a la gestió dels dispositius digitals amb els fills; i oferir recursos per establir límits.

El teu fill/a té dret a estar bé

La segona sessió tindrà lloc el 18 de maig i se centrarà a donar eines i estratègies per acompanyar els infants d’entre 12 i 16 anys davant l’assetjament entre iguals. L’horari serà també de 19 a 21 hores, en línia, i us podeu inscriure en aquest enllaç.
El taller facilitarà eines per entendre la causa dels assetjaments i factors que intervenen en la violència cap a l’altre; facilitar eines per detectar i prevenir situacions violentes; i oferir recursos per acompanyar els infants en la prevenció i en les situacions de violència i assetjament.

Relacions positives amb els fills i filles: eines per ajudar els fills a créixer

La darrera sessió s’impartirà el 30 de maig i està pensada com un taller/xerrada en línia on poder comprendre millor la dimensió emocional de l’infant, aportar amplitud de mirada envers el desenvolupament sòcio-emocional dels fills/es, i entrenar eines per la consolidació de les relacions positives en l’acompanyament que fem al llarg de la vida. Posar aquesta mirada en l’infant significa creure en ell/a tot creant espais de confiança, seguretat i amor perquè puguin créixer de manera saludable. És una declaració respectuosa que situa l’adult en el present de l’etapa vital de l’infant, en un rol d’acompanyament.
Podeu gestionar les inscripcions del taller, que també s’impartirà de 19 a 21 hores, en aquest enllaç.
Més informació i detalls: educacio@santquirzevalles.cat.