Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Trimestral torna a omplir de propostes culturals els primers mesos de l’any

Hamlet, El Pot Petit o Andreu Valor, alguns dels plats forts de la temporada


La Trimestral torna a omplir de propostes culturals els primers mesos de l’any

La programació cultural de Sant Quirze del Vallès estrena l’any amb més d’una quarantena de propostes des d’ara fins a l’abril.

Teatre
Entre els plats forts de la temporada destaca Hamlet 01, de Sergi Belbel i Enric Cambray. La tragèdia més famosa de Shakespeare arriba al segle XXI per explicar d’una manera divertida el primer acte de l’obra. Serà el 16 de febrer a la sala Josep Brossa de la Patronal.

L’oferta teatral es completa amb “Instruccions per fer-se feixista” al mes d’abril. Es tracta d’un assaig de Michela Murgia on Mercè Arànega interpreta aquesta activista italiana amb una gran projecció pública. Un text per fer trontollar la seguretat del sistema democràtic.
S’hi suma al teatre el Mostra TASQ i espectacles com “Un mort darrere la porta”, “Abans que arribi l’alemany”, amb Maria Vancells, “Play Strindberg”, o “Cyr@ano”.

Música
En l’àmbit musical el mes d’abril arribarà als escenaris “A mamar tots els versos”, d’Andreu Valor. Un espectacle amb motiu del centenari del poeta Vicent Andrés Estellés, que contextualitza la seva vida amb un recull de poemes replet d’influències folk, pop i indie nord-europeu.
Abans però, al març, torna a Sant Quirze Clara Peya i el seu 13è àlbum “Corsé”. També el mateix mes omplirà l’escenari de la Patronal Susana Sheiman Quartet, amb “From ella to Sarah”. I a l’abril ho farà el concert d’”Smoking Stones Sextet”, un tribut als Rolling Stones.

Propostes per a tota la família
La nova programació també aposta fortament per la infància. És per això que el proper 2 de març arriba a la Patronal El Pot Petit amb “Les aventures del lleó vergonyós”. Un espectacle diferent dels concerts habituals, en un format íntim i reduït.
No faltaran tampoc les Hores del Conte, tant a la Biblioteca com a Les Fonts.

A la programació cultural estable s’hi sumen també les Arts Plàstiques, amb cinefòrums diversos i sortides culturals, així com projeccions de cooperació.

Podeu consultar La Trimestral detalladament, amb dates, horaris i ubicacions.
Així mateix, recordeu que a Entràpolis podreu tramitar les vostres entrades.