Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Transparència

L'Ajuntament de Sant Quirze, reconegut com a administració oberta

Aquest ens local ha estat distingit en segona posició entre tots els municipis i consells comarcals de Catalunya


El tinent d'Alcaldia Àlex Brossa, a la dreta de la imatge
El tinent d'Alcaldia Àlex Brossa, a la dreta de la imatge

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha estat guardonat amb un dels Reconeixements Administració Oberta 2023. El premi respon al fet d’esdevenir una de les administracions capdavanteres a Catalunya en la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.
Sant Quirze ha aconseguit la segona posició en la categoria de municipis d’entre 20.000 i 50.000 habitants. Una posició que millora respecte l’any passat, en què aquesta administració local va situar-se en tercer lloc en relació a aquesta tipologia de municipis.

L’objectiu del reconeixement és posar de manifest l’excel·lent feina de les administracions locals i aprendre de les millors experiències per impulsar conjuntament un país digital i obert. Així doncs, el guardó es basa en una metodologia pròpia que analitza amb rigor i a partir de dades objectivables, més de 30 indicadors dels 947 ajuntaments i 41 consells comarcals.

L’acte de lliurament va tenir lloc ahir a la Sala Teatre-Auditori de Salou. El tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Economia Local, Àlex Brossa, va ser l’encarregat de recollir el guardó, en el marc d’una trobada que va comptar amb la participació de la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, la presidenta de Localret, Pilar Díaz, i del gerent de l’AOC, Santi Gallardo.