Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció ciutadana

L'Ajuntament de Sant Quirze rep el Reconeixement d'Administració Oberta 2022

El guardó reconeix la transformació digital i el govern obert


L'Ajuntament de Sant Quirze rep el Reconeixement d'Administració Oberta 2022

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha rebut el Reconeixement d’Administració Oberta 2022 per part del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC). El lliurament dels premis, que enguany arriben a la vuitena edició, va tenir lloc ahir a la tarda a Manresa, i va recollir-lo la tinent d’Alcaldia Laura Flos.

Aquests reconeixements s’atorguen cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en el govern obert i la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna. Es reconeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants.

Infoparticipa

Així mateix, recordem que l’Ajuntament també ha estat enguany reconegut amb el Segell Infoparticipa, amb una puntuació màxima del 100%, una vegada tancat el conjunt del procés de l’auditoria sobre la qualitat i la transparència de la comunicació pública local.

El Segell és un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

Es pot consultar l’estat del compliment dels 52 indicadors de transparència a la web del Mapa Infoparticipa.