Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Educació

L'Ajuntament dona la benvinguda als nadons de 2023

Una vintena de famílies van assistir dissabte a la Patronal, on van poder compartir experiències i fer xarxa


L'Ajuntament dona la benvinguda als nadons de 2023

L’Ajuntament de Sant Quirze va donar dissabte la benvinguda als nadons nascuts aquest 2023. Més d’una vintena de famílies van assistir a la sala Salut Pastor de la Patronal per participar d’aquest acte d’acollida al municipi.

En el marc d’un ambient lúdic i festiu, l’alcaldessa Elisabeth Oliveras, els va dedicar unes paraules, agraint-los la seva assistència i remarcant la importància de l’arribada d’un infant com a moment especial i únic, i destacant el paper que desenvolupa la comunitat com a xarxa d’acompanyament i com a eix del cercle de relacions dels infants. Així mateix, l’Alcaldessa va destacar la implicació vital que requereix per a les famílies aquest moment d’arribada d’un nou petit o petita, donant visibilitat a les famílies diverses, normalitzant-les i acompanyant-les.

També van intervenir-hi amb unes paraules gran part de les mares i pares assistents, tot presentant-se i explicant les seves experiències i/o anècdotes.
Finalment, l’Ajuntament els va lliurar un Tió com a record de l’acte a totes les famílies. Un detall que va culminar amb una fotografia conjunta.

Aquesta és la primera edició de l'acte de Benvinguda als nadons. Enguany, i fins a finals de novembre, s'han empadronat a Sant Quirze del Vallès un total de 90 infants.