Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

L'Ajuntament homenatja les persones nonagenàries i centenàries del municipi

La Patronal va acollir dissabte aquest acte de reconeixement a una quinzena de persones


L'Ajuntament homenatja les persones nonagenàries i centenàries del municipi

Emotivitat, una mirada enrere a les principals experiències de la vida i molta tendresa. Aquests van ser els trets característics de l’acte d’homenatge a les persones nonagenàries celebrat dissabte a la sala Josep Brossa de la Patronal. Un total de 15 persones van protagonitzar aquest reconeixement, omplint l’escenari del teatre. Ells i elles són:

El matrimoni format per l’Àngel José Antolí Abella i la Rosa Boj Sorolla
Francisco Egea Santa Cruz
Pere Esteve Morera
Núria Ferrite Galí
Trinidad Galera Martín
Mariano Gálvez Pérez
Emília García Pérez
Nelson Guarín Vergara
Josep Montserrat García
Juan Moreno Guillén
Francisco Ortega Moreno
María Socorro Portero Rodríguez
Martín Redondo Sánchez
Carmen Ribas Pujol
Carmen Zaragoza Romero

L’alumnat del Centre de Formació d’Adults Can Barra va ser l’encarregat de llegir les seves trajectòries. Un repàs als seus orígens, pobles on van néixer, professions i, el més important, famílies creades.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, els va dedicar unes paraules, remarcant el seu recorregut vital i lluita per forjar-se un futur en el marc d’uns temps difícils. Seguidament, acompanyada del president de l’Associació del Casal d’Avis Serra de Galliners, José Luis Sagredo, els van lliurar uns obsequis. Un d’ells, l’institucional de l’Ajuntament, una fotografia de la plaça de la Vila de l’any 1947.

Finalment, el grup Gerunda va cloure l’homenatge, amb un concert variat de música clàssica, sardanes cantades i havaneres, entre altres peces.

L'acte s'emmarca en la programació del Mes de la Gent Gran. A les persones homenatjades se sumen les que no van poder assistir-hi per problemes de mobilitat o salut. Entre elles, dues centenàries. L'Ajuntament els farà arribar l'obsequi de record.

Trobareu les fotografies de l’acte en aquest enllaç.