Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

L'Ajuntament informa sobre la rehabilitació energètica dels habitatges unifamiliars

Una jornada sobre els diferents programes d'ajuts va omplir bona part de la Patronal ahir


L'Ajuntament informa sobre la rehabilitació energètica dels habitatges unifamiliars

Una cinquantena de persones van assistir ahir a la Jornada per a la rehabilitació energètica dels habitatges, organitzada per l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Occidental a la Patronal.
Durant la sessió es van presentar els diferents programes d’ajuts als quals es poden acollir els habitatges unifamiliars per a la rehabilitació energètica i els beneficis que comporten en cada cas.
La Jornada s’emmarca en el projecte “Impuls per a la rehabilitació energètica de l’habitatge”, un projecte del Consell Comarcal al qual l’Ajuntament s’hi va adherir al mes de maig.
Les persones assistents ahir van poder conèixer de primera mà els programes Next Generation 3, 4 i 5, que inclou aspectes com el deure de conservació com a propietàries, qui és beneficiari, reformes incloses o sol·licitud de subvencions, entre altres aspectes.
L’arquitecta tècnic Mireia Figueras, acompanyada per dos mediadors del Consell Comarcal, van ser els encarregats de respondre els dubtes del públic assistent, centrats en qüestions com el Certificat d’Eficiència Energètica, l’ITE dels habitatges unifamiliars, la sol·licitud de fons per a obres finalitzades, etc.

Més informació a habitatge@santquirzevalles.cat.

Avantatges de la rehabilitació energètica
. Compliment del deure de conservació
. Augment del valor patrimonial
. Estalvi en les factures futures
. Millora del confort tèrmic, benestar i salut
. Disminució de l’impacte ambiental