Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

L'Ajuntament reactiva la borsa de pisos de lloguer

Arran de la finalització dels contractes de lloguer actuals, l'any vinent quedaran lliures 13 habitatges


L'Ajuntament reactiva la borsa de pisos de lloguer

L’Ajuntament de Sant Quirze tornarà a oferir 13 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer. Del total d’habitatges, 11 es corresponen a la promoció de Mas Duran III i 2 a Les Fonts.
Arran de la finalització dels contractes de lloguer gestionats per COMU Sant Quirze del Vallès SLU, durant el proper 2025 quedaran lliures aquests pisos i per tant, es podran tornar a adjudicar a les persones inscrites al Registre de Sol·licitants d’HPO.
Aquesta iniciativa permet novament fomentar el relleu i l’accés als habitatges de lloguer, de manera que es garanteixi el dret a l’habitatge digne, a un preu assequible, fent front així a l’emergència habitacional vigent.
D’aquesta manera, les 181 persones inscrites al Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial i empadronades al municipi, per ordre d’antiguitat al Registre podran optar a aquests habitatges.
La durada dels contractes dels habitatges de Protecció oficial és de 7 anys, prorrogables a tres anys més. Aquests pisos han estat en lloguer un total de deu anys.
Pel que fa a les característiques, un total de 9 d’aquests pisos compten amb dues habitacions; i 4 són de tres habitacions. Tots tenen aparcament i traster.
Actualment Sant Quirze compta amb un parc públic d’habitatge que suma 61 pisos, 43 a la promoció de Mas Duran III, 11 a la promoció de Les Fonts i 7 a la promoció de Can Tuset, actualment tots llogats.

Per a més informació:
Oficina Local d’Habitatge de Sant Quirze del Vallès

Ubicació: Avinguda Pau Casals, 72 a Sant Quirze del Vallès (08192)
Telèfon: 937216800
Correu electrònic: olh@santquirzevalles.cat
Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 h