Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'alumnat d'El Turonet visita l'Ajuntament

Avui han pogut conèixer com funciona l'administració i els diferents serveis municipals


L'alumnat d'El Turonet visita l'Ajuntament

L’alumnat de tercer de primària d’El Turonet ha visitat aquest matí l’Ajuntament. Noies i nois han estat rebuts a la plaça de la Vila per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i el conserge Quirze, un personatge ja conegut entre els infants, especialment divertit i que els acompanya amb les seves anècdotes durant tota la visita.

En primer lloc, els infants s’han desplaçat fins a la sala de plens, ubicada a la sala Salut Pastor de la Patronal (av. de Pau Casals), on han pogut seure com a regidors i regidores i preguntar a l’Alcaldessa els dubtes que aquest òrgan de govern els genera, així com qüestions relacionades amb el funcionament de l’administració local.

Seguidament, han tornat a l’edifici central de la plaça de la Vila per visitar els diferents serveis municipals, com l’Arxiu o l’Oficina d’Atenció Ciutadana, amb l’assessorament dels tècnics i tècniques municipals.

Recordem que tot l’alumnat de tercer de primària de les escoles del poble visita al llarg del curs l’Ajuntament, doncs el funcionament de l’administració local forma part del currículum acadèmic d’aquest curs escolar.